Privacy en cookies

Buitencomfort BV
Kerkendijk 92A
5712EW Someren-Heide
T: +31(0)493-496970
E: klantenservice@bogaarttuinmeubelen.nl

De volgende merknamen en webshops zijn onderdeel van Buitencomfort BV:

Bogaart Tuinmeubelen (www.bogaarttuinmeubelen.nl)
Parasol-shop en Parasolshop (www.parasol-shop.nl)
Tuinkussenshop.nl (www.tuinkussenshop.nl)
Hondenkussenwebshop.nl (www.hondenkussenwebshop.nl)
Gartenauflagenshop.com (www.gartenauflagenshop.com)

Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst, het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Bij het plaatsen van een bestelling worden de volgende gegevens gevraagd of opgeslagen:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Ip-adres
  • E-mailadres

Op verzoek verlenen wij inzicht in de gegevens die we van je bijhouden. Hiervoor, en als je je persoonlijke gegevens wenst te wijzigen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Voor de uitvoering van de leveringsovereenkomst worden je persoonsgegevens (deels) gedeeld met derde partijen. Het gaat specifiek om de volgende categorieŽn:

  • Vervoersbedrijven (nodig om je order op het juiste adres aan te leveren)
  • Payment Provider (nodg om je betaling in een veilige omgeving te kunnen verwerken)
Na je aankoop zijn wij wettelijk verplicht om garantie en service te verlenen op je aankoop. Daarvoor is het nodig om je persoonsgegevens ook na aankoop te bewaren. De maximale duur voor het bewaren van je persoonsgegevens is 15 jaar.

Wanneer je onverhoopt een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, dan kun je met je klacht terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligde website

De websites van Bogaart Tuinmeubelen zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt er voor dat je betaalgegegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen.

Cookies

Op de websites van Bogaart Tuinmeubelen wordt gebruik gemaakt van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op je computer. Wij gebruiken deze cookies om je een betere ervaring op onze website te geven. Specifiek worden cookies gebruikt voor:

  • Mogelijk maken om producten te vergelijken op onze website
  • Onthouden welk product je voor het laatst gezien hebt
  • Informeren en belonen van websitepartners (affiliates)
  • Het bijhouden van bezoekersaantallen en analyseren van websitegebruik (analytics)

Wijzigingen

Wanneer wijziging van ons beleid met betrekking tot gegevensbescherming nodig mocht zijn, dan vindt je op onze websites altijd de meest recente informatie.

Navigatie
Het product is met succes toegevoegd aan de winkelwagen
0 in winkelwagen - Totaal 0,00