Privacy en cookies

Buitencomfort BV
Kerkendijk 92A
5712EW Someren-Heide
T: +31(0)493-496970
E: klantenservice@bogaarttuinmeubelen.nl

De volgende merknamen en webshops zijn onderdeel van Buitencomfort BV:

Bogaart Tuinmeubelen (www.bogaarttuinmeubelen.nl)
Parasol-shop en Parasolshop (www.parasol-shop.nl)
Tuinkussenshop.nl (www.tuinkussenshop.nl)
Hondenkussenwebshop.nl (www.hondenkussenwebshop.nl)
Gartenauflagenshop.com (www.gartenauflagenshop.com)

Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst, het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Bij het plaatsen van een bestelling worden de volgende gegevens gevraagd of opgeslagen:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Ip-adres
  • E-mailadres

Op verzoek verlenen wij inzicht in de gegevens die we van je bijhouden. Hiervoor, en als je je persoonlijke gegevens wenst te wijzigen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Voor de uitvoering van de leveringsovereenkomst worden je persoonsgegevens (deels) gedeeld met derde partijen. Het gaat specifiek om de volgende categorieën:

  • Vervoersbedrijven (nodig om je order op het juiste adres aan te leveren)
  • Payment Provider (nodg om je betaling in een veilige omgeving te kunnen verwerken)
Na je aankoop zijn wij wettelijk verplicht om garantie en service te verlenen op je aankoop. Daarvoor is het nodig om je persoonsgegevens ook na aankoop te bewaren. De maximale duur voor het bewaren van je persoonsgegevens is 15 jaar.

Wanneer je onverhoopt een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, dan kun je met je klacht terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligde website

De websites van Buitencomfort BV zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt er voor dat je betaalgegegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van een gebruiker worden opgeslagen. Als een gebruiker een website oproept, kan een cookie op het besturingssysteem van de gebruiker worden opgeslagen. Deze cookie bevat een karakteristieke tekenreeks waarmee de browser duidelijk kan worden geïdentificeerd wanneer de website opnieuw wordt opgeroepen. Cookies worden op uw computer opgeslagen. Daarom heeft u volledige controle over het gebruik van cookies. Door de juiste technische instellingen in uw internetbrowser te selecteren, kunt u op de hoogte worden gesteld voordat cookies worden geplaatst en kunt u individueel beslissen of u ze accepteert en de opslag van cookies en de overdracht van de gegevens die ze bevatten voorkomen. Cookies die al zijn opgeslagen, kunnen op elk moment worden verwijderd. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. Via onderstaande links kunt u lezen hoe u cookies kunt beheren (ook deactiveren) in de belangrijkste browsers: Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=de Internet Explorer: https ://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-Reject Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Technisch noodzakelijke cookies

Wij gebruiken technisch noodzakelijke cookies om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Bovendien stellen cookies onze systemen in staat om uw browser te herkennen, zelfs nadat u van pagina bent veranderd, en om u diensten aan te bieden. Sommige functies van onze website kunnen niet worden aangeboden zonder het gebruik van cookies. Hiervoor is het noodzakelijk dat de browser ook na een paginawisseling wordt herkend.

Analytische cookies (anoniem)

We gebruiken analytische cookies om ons te helpen begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren. Niet-essentiële cookies Naast de functionele en analytische cookies gebruiken we ook de volgende verschillende soorten cookies. U kunt instellen of u de volgende categorieën cookies wilt toestaan ​​of niet.

Voorkeurscookies

Voorkeurscookies stellen een webshop in staat om informatie te onthouden die van invloed is op de manier waarop een webshop zich gedraagt ​​of eruitziet. Met deze cookies kunnen bijvoorbeeld de 'laatst bekeken producten' worden opgeslagen.

Marketingcookies

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers op de website te kunnen volgen (ook wel tracking cookies genoemd). Zo personaliseren wij en derden onze website, advertenties en marketing op basis van jouw interesses. Hierbij moet je denken aan:

  • We kunnen bijhouden of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of erop hebt geklikt
  • We informatie over online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat men gebruikmaakt
  • We combineren deze kenmerken, en wanneer je klant bij ons bent combineren we dan jouw persoons- en productgegevens tot een klantprofiel.

Cookie instellingen aanpassen

Je kunt je cookie instellingen altijd zelf aanpassen

Externe privacy verklaringen  

Voor het bijhouden van website statistieken en het plaatsen van advertenties maken wij gebruiken van Google. Lees meer over hoe Google omgaat met de bescherming van gegevens in hun privacy statement en voorwaarden.

Wijzigingen

Wanneer wijziging van ons beleid met betrekking tot gegevensbescherming nodig mocht zijn, dan vindt je op onze websites altijd de meest recente informatie.

Menu